Loading...
آشپزی ۱۳۹۶-۳-۱۶ ۰۷:۰۴:۰۹ +۰۰:۰۰

روغن زیتون

روغن زیتون چه خاصیت هایی دارد ؟

هزاران هزار سال است که انسان از میوه های درخت زیتون روغنی استفاده می کند همانطور که می دانید علاوه بر پخت و پز، در تهیه مواد آرایشی و بهداشتی، صابون، صنایع دارویی و حتی به عنوان سوخت برای چراغ های قدیمی استفاده می شود. خواص جادویی و بسیار مهم در روغن زیتون به حدی نهفته است که تنها گذر زمان و پیشرفت هر چه بیشتر علم می تواند از آن پرده بردارد. شاید تا به حال به این نکته برخورد کرده باشید و یا از شخصی شنیده باشید که می گوید خوردن یک قاشق روغن زیتون در روز از بروز بسیاری از مشکلات جسمی جلوگیری می کند.

برترین های آشپزی

جدیدترین اخبار و به روزترین مقالات دنیای آشپزی

  • ناگت مرغ پخته آمل

ناگت مرغ پخته (۳۰۰ گرم) آمل

اسفند ۴ام, ۱۳۹۷|0 Comments

ناگت مرغ آمل ناگت مرغ پخته شده یکی از مواد غذایی نیمه آماده می‌باشد. ناگت مرغ یکی از خوشمزه‌ترین و خوش خوراک‌ترین غذاهای گوشتی است که بسیار راحت وسریع آماده می‌شود و بسیار خوشمزه و

  • معرفی خمیریوفکا فرنان

معرفی خمیریوفکا (۴۵۰ گرم) فرنان

اسفند ۴ام, ۱۳۹۷|0 Comments

خمیر یوفکا چیست؟ خمیری بسیار نازک است که در کشور ترکیه تولید می‌شود و برای تهیه غذای‌های لذیذی مورد استفاده قرار می‌گیرد. راحتی در پخت غذا و لذیذ شدن غذا باعث شده است که خمیر

  • کراکف پنیری سولیکو

کراکف پنیری (۳۰۰ گرم) سولیکو

اسفند ۴ام, ۱۳۹۷|0 Comments

کراکف پنیری سولیکو کراکف یک نوع غذا از گروه مواد غذایی پروتئینی است که برای تهیه انواع فست فود بسیار مناسب است. می‌توانید انواع ساندویچ‌ها را با کراکف پنیری تهیه کنید. شاید برای شما نام

  • کالباس مارتادلا کاله

کالباس مارتادلا کاله

اسفند ۴ام, ۱۳۹۷|0 Comments

کالباس مارتادلا  کالباس یکی از فراورده‌های گوشتی و از خانواده مواد غذایی پروتئینی است که به صورت سرد سرو می‌شود. کالباس مارتادلا یک نوع غذای سنتی ایتالیایی است که برای اولین بار در شهر بولونیا

  • سوسیس فرانکفورتر آمل

سوسیس فرانکفورتر (۳۰۰ گرم) آمل

اسفند ۴ام, ۱۳۹۷|0 Comments

سوسیس فرانکفورتر آمل سوسیس فرانکفورتر یکی دیگر از فراورده‌های گوشتی است. سوسیس فرانکفورتر از جمله معروف‌ترین سوسیس‌های آلمان می‌باشد که از گوشت گوساله چرخ شده و سینه مرغ در دو مدل پنیری و بدون پنیر

  • زعفران سرگل یک مثقال خشکپاک (2)

زعفران سرگل (۱ مثقال) خشکپاک

اسفند ۴ام, ۱۳۹۷|0 Comments

زعفران سرگل خشکپاک زعفران چیست؟ یکی از گران قیمت‌ترین و ارزشمندترین ادویه‌های جهان زعفران است و به طلای سرخ نیز شهرت دارد. علاوه بر اینکه به عنوان یک چاشنی در غذا استفاده می‌شود، برای خوش

دمنوش بهتر است یا جوشانده ؟

برخی از افراد برای تنوع بخشیدن به نوشیدنی روزانه آن را جایگزین چای کرده اند ، تعدادی برای خواص مختلفی که دارند مورد استفاده قرار داده اند ، برخی از افراد در شرکت های مختلف برای پذیرایی استفاده می کنند، اما پرسش اینجاست چه تفاوتی میان دمنوش با جوشانده گیاهی وجود دارد؟ آیا به دمنوش ها رنگ و طعم اضافه می شود؟

ادامه مطلب

خواص چای سبز بر روی صورت

چای سبز فرق زیادی با انواعچای سیاه نداره به جز اینکه با شیوه متفاوتی خشک شده و تمام خواصش بیشتر از چای سیاه و همواره کمتر از چای سفید حفظ شده. همانطور که مبدانید چای فواید زیادی برای قلب، مغز، دستگاه گوارش و … داره، اما فراموش نکرده که روی پوست هم تاثیرات درخشانش رو نشون بده .

ادامه مطلب

مراقب تغذیه فرزندتان در مدرسه باشید

باز هم با بازشدن مدارس و رسیدن بوی ماه مهر به یاد روزهای درس و تحصیلی خودمان خواهیم افتاد و یاد و خاطره دلپذیر آن روزها همواره برای ما زنده خواهد شد. البته بدون تردید می توان گفت شروع پاییز برای دانش آموزان و خانواده های شان مهم تر بوده و در نتیجه تغییراتی را برای آنها به همراه می آورد.

ادامه مطلب

ادویه های جادویی برای کاهش وزن

بالا بردن سرعت سوخت و ساز بدن، مبارزه با گرسنگی و افزایش طعم و مزه غذا

ادویه ها در تمام خانه ها به ویژه آشپزخانه ی ایرانی ها به چشم می خورد ، بیشتر افراد از این مواد غذایی برای دادن طعم و رنگ به غذا استفاده می کنند ، اما فواید این دسته از مواد غذایی بیشتر از این می باشد ، ادویه جات حتی در کم کردن وزن شما نیز موثر اند.فلفل ترکیبات شیمیایی ای دارد که می تواند توانایی سوختن چربی ها در بدن را افزایش داده و به کاهش اشتها کمک کند.تحقیقات دانشمندان کانادایی نشان می دهد، تندکردن طعم غذاهای دارای چربی، می تواند به سوزانده شدن آنها در بدن کمک کرده و مانع افزایش وزن شود. مطالعات بیشتر هم نشان داده مردان و زنانی که غذاهای تند می خورندکمتر از دیگران احساس گرسنگی می کنند و با احتمال کمتری بعد از صرف غذای اصلی سراغ میان وعده ها می روند.

ادویه جات نقش مهمی را در غذاهای روزانه ما ایفا می کنند. اکثر افراد فقط به خاطر طعم دهی این مواد به غذا از آن استفاده می کنند و توجه چندانی به فواید و مضرات آنها ندارند ، در ادامه در رابطه با نقش مثبت این مواد صحبت خواهیم کرد.بالا بردن سرعت سوخت و ساز بدن، مبارزه با گرسنگی و افزایش طعم و مزه غذا، فقط چند مورد از معجزات ادویه هاست، این فواید در فصول سرد سال بیشتر هم می شود. ما به شما می گوییم که چرا باید در این فصل غذاهایتان را پر از ادویه کنید.ادویه دارکردن مواد غذایی، عطر و طعم طبیعی به آنها می بخشد، که باعث کاهش مقدار چربی و نمکی می شود که شما نیاز دارید برای خوشمزه و دلچسب کردن غذا به آن بزنید. یکی از روشهای کنترل وزن، کاهش نمک در رژیم غذایی است.