کالباس مارتادلا کاله

کالباس مارتادلا 

کالباس یکی از فراورده‌های گوشتی و از خانواده مواد غذایی پروتئینی است که به صورت سرد سرو می‌شود. کالباس مارتادلا یک نوع غذای سنتی ایتالیایی است که برای اولین بار در شهر بولونیا در ایتالیا تولید شد و مورد مصرف قرار گرفت. سپس در آمریکا و کشورهای آسیایی و دیگر کشورها با تغییراتی در فرمول اولیه، تولید و به بازار عرضه شد. این کالباس یکی از قدیمی‌ترین نوع کالباس‌ها می‌باشد که طرفدارن خاص خود را دارد. کالباس مارتادلا بسیار لذیذ و خوشمزه است و شما می‌توانید انواع ساندویچ‌ها را با استفاده از این محصول تهیه و میل کنید. به راحتی می‌توانید با مقداری خیارشور و گوجه فرنگی و کلم و … یک ساندویچ کالباس لذیذ تهیه کنید و یک وعده غذایی خوشمزه و پر انرژی داشته باشید.

کالباس مارتادلا کاله

ترکیبات کالباس مارتادلا:

این محصول از ۴۰ درصد گوشت گوساله تهیه شده است. دیگر ترکیبات آن روغن سویا، ادویه ها و مواد افزودنی مجاز می‌باشد. در سه وزن بسته‌بندی و به بازار عرضه می‌شود: رول ۳۵۰ گرم، ۵۰۰ گرم و ۲۳۰۰ گرمی می‌باشد.

کالباس مارتادلا  کاله یک محصول بسیار لذیذ با ادویه‌های خوش عطر و خوش طعم است که به صورت ساندویچ و یا اسنک و … استفاده می‌شود. نحوه‌ی سرو این غذا به صورت سرد است و نیازی به سرخ کردن آن نیست. به راحتی می‌توانید یک ساندویچ سرد تهیه کنید و برای فرزندان خود در مدرسه یک میان وعده خوشمزه داشته باشید.

مشخصات کالباس مارتادلا کاله:

  • وزن: ۵۰۰ گرم
  • وزن بسته‌بندی: ۵۰۵ گرم
  • ابعاد بسته‌بندی: ۶ * ۶ * ۱۸ سانتیمتر
  • تهیه شده از: گوشت قرمز

ارزش غذایی محصول در هر ۱۰۰ گرم

  • انرژی: ۲۵۳ کیلوکالری
  • چربی: ۲۰٫۱۲ گرم
  • نمک: ۱٫۴ گرم
  • اسیدهای چرب ترانس: ۰٫۴۶۶ گرم
۱۳۹۷-۱۲-۴ ۱۳:۵۶:۵۵ +۰۰:۰۰